Ydinvoima­projektit & ydinmateriaali­valvonta

Jatkuva parantaminen on ydinvoima-alan dnassa. Tämä näkyy jatkuvasti kehittyvänä turvallisuuskulttuurina sekä vaatimustenhallintamenettelyinä. Kokemukselle ja osaamiselle on aina käyttöä. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme.

Lue lisää

More squeezable cholesterol reduced fresh yours extra classic save silky chosen cholesterol. Choice reduced seasoned.

[contact-form-7 id=”8″ title=”Hero form”]

Osaamisalueet & Palvelut

Ydinpolttoaine

Tuemme ydinpolttoaineen käsittelyä käytännön kokemuksella, esimerkkeinä varastointisuunnitelmat, käsittelylaitteiden käyttö ja toimintokehitys.

Vaatimukset

Tunnemme ydinlaitosympäristön vaatimukset laitteille ja toiminnalle ja konsultoimme niissä, esimerkiksi sidosryhmävaatimusten kokoamisessa.

Katselmoinnit

Tarjoamme tukea konseptointiin ja suunnitelmien tarkastukseen, esimerkiksi ydinteknisen laitteen tarjous– ja suunnitteluvaiheissa.

Ydinmateriaalivalvonta

Tuemme ydinmateriaali- ja vientivalvonnan toteutusta, mm. vaatimukset, toteutuksen käytännössä, riippumattomat katselmoinnit ja yhteistoiminta viranomaisten kanssa.

Markkinointi

Tuemme asiakasyritysten tuotteiden markkinointia ydinalan asiakkaille.

Suunnittelu

Tarjoamme suunnitteluapua ydinvoimaan liittyvissä projekteissa asiantuntijarooleissa.

demo

Plansor Oy

Olen Jukka Sorjonen ja perustin yrityksen 2016 tarjotakseni suomalaiselle teollisuudelle tukea, asiantuntemusta ja osaamista ydinlaitosympäristössä toteutettaviin hankkeisiin.
Olen ydinvoimatekniikan diplomi-insinööri (LTKK, 1996) ja minulla on 18 vuoden työkokemus säteilevissä ympäristöissä toteutetuista hankkeista niin toimittaja- kuin luvanhaltijaorganisaatioissa.
Kokemukseni ja osaamiseni on karttunut mm. hankkeen omistajan, reaktori-insinöörin, ydinmateriaaleista vastaavan henkilön sekä polttoaineasiantuntijan tehtävissä.